June 2, 2016

VVVAIN virallisesti takaisin eloonTämän vuoden ensimmäisestä postauksesta on jo melkein kuukausi. On siis jälleen aika saada kirjoitettua jotain julkaisemisen arvoista näiden asukuvien kaveriksi. Kesä on vihdoin täällä ja kelien lämmettyä pääsin ottamaan vähän kesäisempiä kuvia, vaikkakin ihan vain parvekkeellani.
Haluan saada herätettyä blogini kunnolla eloon, koska motivaatio tämän ylläpitoon oli niin pitkään kateissa. Nyt on kuitenkin uusia ideoita postauksia varten, kuvia odottamassa julkaisua ja postauksen arvoisia tapahtumia tulossa. Edellisen postauksen yhteydessä päivitin blogin ulkonäköä ja nyt päivitin sivupalkkiin (ei taida näkyä mobiiliversiossa?) tämän kesän aikana tulevia postauksia. Ehdotuksia ja toiveita on silti suositeltavaa esittää, koska tykkään kuulla lukijoideni ajatuksia. Kiinnostaako kenelläkään esimerkiksi kosmetiikkaan liittyvät postaukset? 
On vaikea sisäistää, että blogillani ilmeisesti on oikeasti lukijoita. Kai minun on jo aika ymmärtää, että edes joku näitä jaksaa lukea ja katsoa kuviani. 

Paljon on kerennyt tapahtua edellisen kuulumisia sisältävän postauksen jälkeen. En esimerkiksi ole tehnyt virallista postausta kertoen olevani trans ja hakeutuneeni diagnosoitavaksi transpoliklinikalle. Diagnosointijakso on pakollinen, jotta pääsee vaihtamaan nimensä (jos nimi on niin sanotusti selvästi vastakkaisen sukupuolen nimi), pääsee aloittamaan hormonihoidot ja etenemään muihinkin hoitoihin. Olen ilmoittanut asiasta Facebookissa, tieto on levinnyt henkilöltä toiselle ja olen tehnyt aiheeseen liittyviä postauksia. Asian on siis varmasti voinut päätellä, jos blogiani seuraa eikä minua muuten tunne. Julkaisin myös Sompiossa olleen haastattelun, josta asia kävi selvästi ilmi. 
Sain diagnosoitijakson päätökseen marraskuussa 2015 ja halusin edetä siitä mahdollisimman nopeasti nimenmuutokseen ja hormonihoitoihin. Tästä prosessistä ajattelin julkaista perusteellisemman postauksen myöhemmin. Olisi myös mukava, jos aiheesta kiinnostuneet kertoisivat, mitä kaikkea haluavat postauksen sisältävän. Viimeisen vuoden aikana transihmisten asiat ovat olleet selvästi enemmän esillä verrattuna aikaan, kun itse mietin sukupuoliasioita ja aikaan, kun olin alaikäinen. Haluan myös itse olla avoin omasta prosessistani ja kantaa korteni kekoon, jotta ihmisten tietous asiasta laajenee ja harhaluulot poistuvat.
Kaikki suuret asiat elämässäni ovat pyörineet transsukupuolisuuden ympärillä, joten mainitsemisen arvoiset kuulumiseni rajoittuu siihen aihepiiriin. Opiskelussa ei ole tapahtunut mitään suuria muutoksia (etenee hitaasti, mutta varmasti), asun edelleen samassa asunnossa (muutto on edessä tänä vuonna) jne. Haluan kuitenkin ettei blogini tule pyörimään pelkästään transsukupuolisuuden ympärillä. Koen sen rajoittavana enkä todellakaan halua sen olevan ainoa asia, joka minussa nähdään. Tänä kesänä kirjoitan vielä sivupalkissa lupaamani postaukset aiheeseen liittyen, mutta sitten tulee varmasti taukoa siitä. Ainakin jos joku ei ehdota jotain hyvää aihetta postaukselle siihen liittyen.


shirt: second hand (originally from Gina Tricot) | bra: Seppälä | pants: KappAhl | belt: second hand | shoes: Skopunkten | earring: Crazy Factory


Kertokaa kommenteissa tai jotain muuta kautta toiveita tulevia postauksia varten!

2 comments:

  1. Oot niin kaunis 😍 ja aivan mahtava look, rakastan sun tyyliäs, kaikki nää asukokonaisuudet on vaan täydellisiä!

    ReplyDelete