September 27, 2015

Bongaa minut telkkarista 28.9. Yle TV2 klo 21 - Maija Vilkkumaan paluu tauolta ja uusi levyOlin keväällä Ylen studiolla Maija Vilkkumaan Rauhassa-konsertissa, joka kuvattiin telkkariin ja kuten otsikossakin lukee, huomenna se vihdoin näytetään telkkarissa. Ohjelma tulee todennäköisesti samaan aikaan näkyviin myös Areenaan, johon tulen laittamaan suoran linkin myöhemmin.

EDIT 29.9.2015 linkki Areenaan

Maija Vilkkumaa on yksi niistä artisteista, jonka kuuntelun aloitin jo ala-asteen alkuaikoina ja jonka uraa seuraan edelleen. Välissä oli kyllä aika, jolloin en erityisemmin Maijaa kuunnellut, mutta etenkin tänä vuonna levyt ovat olleet taas kuuntelussa paljon. Keväällä ollut Rauhassa-konsertti oli itselleni ensimmäinen Maija Vilkkumaan keikka ja keikka taisi olla myös Maijalla ensimmäinen tauolta palaamisen jälkeen.

Eli huomenna 28.9. Yle TV2 klo 21 
Rauhassa- Maija Vilkkumaa featuring minä!18.9.2015 Maija julkaisi seitsemännen studioalbuminsa Aja!, jonka levynjulkaisukeikalla minäkin olin kyseisenä päivänä. Loppuunmyydyn keikan tarkkaa sijaintia ei kerrottu etukäteen vaan lipun ostaneet kokoontuivat koulun pihalle Helsingissä ja sieltä siirryttiin salaiseen sijaintiin merkattua reittiä (katso kuva alla) ja gorillojen johdatuksella. Keikka oli ihan hiton hyvä, Maijan paljettiasun olisin voinut ottaa itselleni ja muutenkin toteutus oli todella kaunis.
Levy on ollut ahkerassa kuuntelussa viimeisen viikon aikana ja jo siitä voi päätellä, että tykkään! Se on aiempiin verrattuna ihan erilainen (ei ole tehty bändin kanssa), mutta siitä silti tunnistaa selvästi Maijan tyylin. Itse tykkään etenkin biiseistä Aja!, Lissu ja mä, Kenen sylissä istuit, Uula ja Onkse väärin. Suosittelen kuuntelemaan ihan vaan vaikka mielenkiinnosta millainen tämä uusi levy on.

Maija Vilkkumaa on mukana myös Vain Elämään 4.kaudella ja omasta mielestäni on ollut jotenkin entistä parempi kausi tänä vuonna.


Pahoittelen etenkin viimeisen kuvan huonoa laatua. Kummallakin reissulla otin kuvia vain kännykällä, joka ei ole aina yhteistyöhaluinen laadun suhteen.No comments:

Post a Comment