October 29, 2014

Halloween 2014 - costume 1

Halloween on todennäköisesti mun lempi aika vuodesta. Tykkään pukeutua ja oon aina tykänny pelottavista asioista, joten ei oo ihmekkään, että rakastan halloweenia. Tänä vuonna mulla oli niin paljon ideoita asua varten, että päädyin toteuttamaan 4 asua. Kahta tulen käyttämään koulussa, yhtä käytän, kun menen lauantaina kavereiden kanssa illanviettoon ja tän kuvien asun päätin toteuttaa vain näitä kuvauksia varten.

Halloween is probably my favorite time of the year. I just love to dress up and I have always liked scary things so no wonder that I love Halloween. This year I had so many ideas that I decided to do 4 different costumes. 2 of them I'll wear to school, 1 on Saturday when I go out with my friends and this one on the pics I decided wear just to this photoshoot. 

Photos by Anna H.


En oo 100% tyytyväinen tähän meikkiin. Mun visiossa se oli enemmän jotain, mutta ei se ny nii pahalta näytä kuitenkaan, koska asu tässä oli enemmän pääosassa.

I'm not 100% satisfied how this makeup turned out. In my vision it was something more but I don't think it looks that bad after all because my outfit was the main point.xoxo


2 comments: