August 6, 2014

Kesä

Vaikka kesä ei olekkaan ohi, loma on ja tästä syystä tämä otsikkovalinta. Vaikka lomalla tapahtuikin kaikkea postaamisen arvoista, en vain yksinkertaisesti saanut itseäni tekemään yhtään postausta ja tämän takia päädyin tähän vaihtoehtoon eli koosteeseen kesälomani kohokohdista sekä pariin erilliseen kuvapostaukseen.

Kesäkuun lopulla menin viikoksi pääkaupunkiseudulle, koska Helsinki Pride ja halusin kunnolla aikaa nähdä kavereita pitkästä aikaa.


Illanviettoa rannalla 


En ennättänyt pride-kulkueeseen, mutta puistojuhlassa tuli käytyä. Yksi suuri pettymys sekin, koska järjestyspaikaksi oli valittu pienempi puisto ja porukkaa oli paljon enemmän liikenteessä kuin edellisenä vuonna. Monet tutut jäi näkemättä tungoksen takia.Oletin kelin olevan semi viileä kuten muinakin päivinä tuolla viikolla, mutta tietenkin lämpötila lähenteli 30 celsiusta ja minulla oli päällä villaneule. Hieman oli lämmin.

Matkalla takaisin majoitukseeni Jonnalle ja Jessicalle The Pride Partyn jälkeen. Pettymys sekin, koska ei siellä todellakaan ollut niin hyvä meno mitä ennakkoon annettiin ymmärtää. Jos vaikka ensi vuonna voisivat panostaa musiikkiin vähän enemmän. Sentään tuli käytyä Burger Kingissä, joka kohotti vähän mielialaani. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Nomnom Juissin sitruuna-lime jäiden kanssa kuumana kesäpäivänä

Pihtiputaan reissulla tuli käytyä uimassa ensimmäistä kertaa tälle kesää, pikkuserkun rippijuhlissa sekä papan luona. Tässä kuvassa oltiin papan kanssa kävelyllä ja pysähdyttiin ostamaan jäätelöt. Purkan makunen mehujää ei ehkä kuitenkaa oo se mun juttu, vaikka kuulostikin hyvältä ja pakkaus on kivan värikäs.

Oltiin perheen kanssa viikonloppu Kalajoella. 7 henkeä 4 hengen pienessä mökissä oli kyl sellasta, jota en lähtis ihan heti kokemaan uudelleen.


Kalajoella käytiin JukuParkissa ja tuli siellä nähtyä myös CatCat sekä Jari Sillanpää livenä, kun mentiin äidin ja isosiskon kanssa illanviettoon.

Pariin kertaan on tullut myös raahauduttua rannalle sillein et on tullut käytyä uimassakin. Vois kyllä tehdä edes yhden sellaisen reissun vielä tälle kesää!


Tähän loppuun vielä kuvia, jotka tuli otettua pari päivää ennenkä täytin 19. 
Maanantaina 21.7 olleita synttäreitä tuli juhlittua tiistaina FatLadyssä, Keskiviikkona Helsingin Tigerissa (tehtiin extempore reissu sinne Vivin kanssa) sekä 2.8 grillaamalla kavereiden kanssa.

Postauksen alussa mainitut kuvapostaukset tulossa myöhemmin!


xoxo


2 comments:

  1. joooo lebonkin bileet oli paskimmat ikinä? kadun ikuisesti etten mennyt dtmään D8

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama! Tosin ei sielläkään kuulemma kummosta ollu

      Delete