June 4, 2014

Hiusmalleilua @ Tampereen Likkojen Lenkki 2014

Kaipasin jotain uutta kesäksi ja kun tilaisuus hiusmalliksi menoon tuli kohdalle, en kahta kertaa miettinyt mennäkkö vai eikö mennä. Olin viime vuonna hiusmallina samassa tapahtumassa, joten tiesin jo valmiiksi, miten asiat hoituu. Menen esitystä edeltävänä päivänä kampaamoon ilmaiseen värjäykseen ja leikkaukseen (itse menen kampaajalle aina kuvien kanssa, joiden avulla selitän mitä tahdon hiuksilleni tehtävän), seuraavana päivänä ilmestyn näytökseen ja tämän jälkeen saan tuotepaketin postitse eli toisinsanoen säästän todella paljon rahaa.
Perjantaina 23.5 menin koulun jälkeen Asematunnelin Parturi-Kampaamo Divaan hiusten värjäystä ja leikkausta varten. Jonon takia jouduin odottelemaan tunnin kampaajan käsittelyyn pääsyä, mutta tämä ei juttuseuran takia erityisemmin haitannut. Olin yli kuukauden ajan haalistanut hiusteni väriä syväpuhdistavalla shampoolla, joten vaalennusta ei tällä kertaa tarvittu. Jos haluat haalistaa erityisesti suoravärillä värjättyjä hiuksia, kannattaa kokeilla syväpuhdistavaa shampoota (vaahdota kosteisiin hiuksiin, peitä elmukelmulla, värjäysmyssyllä tai vastaavalla ja anna vaikuttaa vaikka koko päivän) ennenkä alat tappamaan hiuksiasi tujuilla vaalennuksilla. Kannattaa kuitenkin muistaa käyttää käsittelyn jälkeen kosteuttavaa hoitoainetta! Tyveen laitettiin tumman ruskeaa, joka liukuvärjäytyy punertavan violettiin ja takana kirkkaaseen fuksiaan. Leikkaus päätettiin jättää lauantaille.
Lauantaina menin pari tuntia ennen itse hiusnäytöstä Ratinalle, jossa sitten leikattiin kuolleimpia latvoja pois ja otsatukka v-malliseksi.


Monilla kampaajilla on tapana käyttää paljon muotoiluaineita ja niin oli kyllä tälläkin. Onneksi hiuksiini laitettiin vaan suolasuihketta, jonka sai harjaamalla aika hyvin pois eikä tarvinnut mennä pesemään hiuksia heti samana iltana.


Photos by Veera.

Tässä kuvassa näkyykin, miten tykkään itse hiukset laittaa. Käännän suoristusraudalla otsatukkaa vähän sisäänpäin ja kasvojen ympäriltä hiuksia ulospäin. Sen jälkeen lakkaa päälle ja menoksi.xoxo

No comments:

Post a Comment