April 28, 2014

Kesävaatteet virallisesti käyttöön ja Scandinavian Hunks @ Semafori, Tampere
Lauantaina otin virallisesti kesävaatteet käyttöön tälle vuotta, kun laitoin ulos ensimmäistä kertaa päälle vasta hankkimani hameen ja vyön sekä kaverilta saamani paidan. Ihanaa että on kavereita, jotka antaa vanhoja vaatteitaan ilmaseks mulle! Köyhän opiskelijan ruokabudjetti kiittää :)Kaupungilla käytyäni pakotin krapulaisen Veeran kuvaamaan asukuvia, koska kyllästyttää nuo ainaiset peilin kautta otetut kuvat ja asu oli omasta mielestäni niin kiva, että ansaitsi kunnon kuvat. Jonkun ohikulkijankin suusta sain kuulla "you look fucking awesome" :D

Illalla olikin sitten luvassa itselleni ensimmäinen Hunksien keikka. Semaforin sivuilla luki, että show alkaa kello 23, joten ihan normaalia olisi ollut joutua odottamaan korkeintaan sellaset pari tuntia, mutta loppujen lopuksi he tulivat lavalle vasta puoli 2 ja osa meidänkin porukasta oli kerennyt siinä vaiheessa lähteä kotiin.Vaikka Hunksit eivät olekkaan itselleni niin iso juttu, kyllä tuo odottaminen palkittiin, kun pääsi näkemään vähän lihaksia ja paljaita pakaroita! ;)

Ihan kivana pitämäni ilta lähtikin sitten oikein vauhdilla laskuun shown jälkeen olleen "tanssikilpailun" takia, joka oli oikeasti "kuka ottaa eniten vaatteita pois, voittaa" -tyyppinen kisa. Eikä ketään varmasti yllätä, että siinä kannustettiin vain naisia riisumaan. Tosi mautonta tuollanen ja vielä mauttomammanksi meni siinä vaiheessa, kun jotkut vetivät kaikki vaatteet pois yhden skumppapullon takia. Kiitosta vaan teille, että pilasitte meidän illan ihan totaalisesti ja aiheutitte pysyviä traumoja! 
Onneksi sain tuon jälkeen Viviltä kyydin kotiin enkä joutunut odottamaan kolmea ja puolta tuntia seuraavaan yömaksuttomaan bussiin. Kokonaisuutena oli kyllä ehdottomasti yksi paskimmista baari-illoista tähän mennessä ja Semaforin tulen kiertämään kaukaa vastaisuudessa. Toivottavasti vapusta tulee vähän parempi.


xoxoNo comments:

Post a Comment