February 17, 2014

Penkkarit ja Vuoden nainen -palkinto

Nyt on penkkaritkin tullu koettua ja mukavaa oli, vaikka etkot olivatkin suuri pettymys.

Päivän asu. 
Asu näytti hienommalta päässäni, mutta tulipahan sentään jotain normaalista pukeutumisestani poikkeavaa laitettua päälle penkkareiden kunniaksi. Alunperin asuun kuului myös Punanaamiosta ostetut viikset, mutta ne oli ihan huonot, joten päädyin piirtämään viikset kajaalilla.

Happy Couple ;)

Minä, Vivi ja Aura

Mitäs me Justinit
Justinin ja Mileyn naamoja käytiin Sarahin kanssa teippailemassa koulun melkein jokaiseen vessaa, mutta en sitten tiiä kuinka kauan niiden siellä annettiin olla.

"Nykyaikainen nainen pitää tarkkaa huolta ulkonäöstään ja korostaa naisellisuuttaan monin keinoin. Elegantti kissamainen askellus, korkeat korot sekä huolliteltu meikki ovat tärkeitä tekijöitä sisäisen diivan esiintuomisessa; verkkopaita on aina plussaa. Vuoden nainen - Ville-Veikko S."
Oon vieläki ihan taivaissa tuosta palkinnosta, jonka sain meidän abigaalassa! Pitää käyä joku päivä maalaamassa se tasasen väriseks ja laittaa esille kirjahyllyyn.


En kaikkia penkkarijulisteita jaksanut alkaa kuvaamaan tai etsimään niistä kuvia netin syövereistä, mutta tässä kuitenkin pari ennen rekkojen lähtöä nappaamaani kuvaa.Osa kuvista on Maarikan ja Vivin ottamia.xoxo
2 comments:

  1. mistä oot ostanut kaikki noi sun penkkariasun vaatteet ja asusteet? :3 ja tuon turkiksen, oih voih se on ihuna ;//;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takki ja hattu oli lainassa, housut Seppälästä, turkiksen alla ollut takki ja paita mittatilauksena kaverilta, kengät tilattu netistä, sormukset Glitteristä ja Tigerista, solki tilattu Puolalaisesta nettikaupasta, salkku kirppikseltä ja kävelykepin löysin mun kellarivarastosta :)

      Delete