February 19, 2014

Abiristeily

Penkkareiden jälkeisenä päivänä koitti vihdoin kauan odotettu abiristeily, joka kyllä oli ehdottomasti yksi lukioaikani kohokohdista!

Heräsin aamulla ihme kyllä ajoissa ja kerkesin hyvissä ajoin koululle ennen linja-auton lähtöä. Laivaan päästyämme kierreltiin vähän katsomassa mitä kaikkea sieltä löytyy ja sitten siirryimme hyttiin laittautumaan iltaa varten. Oli ihan mielenkiintonen laittaa eyelineria seinään nojaten, ku laiva heilu sen verran ettei pysyny kunnolla tasapainossa (tässä vaiheessa tosiaan emme olleet vielä aloittaneet alkoholin nauttimista)

Buffetin jälkeen siirryttiin itse biletykseen. Ilta oli vauhdikas, alkoholi virtasi, pöydillä tanssittiin (hyihyi me) ja yllättävän moni tuli puhumaan mulle. Ihanaa kuulla olevansa joillekkin inspiraation lähde ja jopa ihailun kohde :) 

Seuraavana päivänä mentiin pienestä heikotuksesta huolimatta aikasin aamupalalle ja sen jälkeen katselemaan maisemia. Ennen satamaan pääsyä kävin vielä ottamassa pienet torkut ja sen jälkeen olikin aika lähteä takaisin Tampereelle. Kokonaisuutena varsin onnistunut risteily, vaikka olisikin pitänyt nauttia enemmän buffetin antimia!

Ps. Jos joku sattuu tietämään Viking Linen Gabriellalla 14.2 olleen JVG:n lämppärin nimen, kertokaa mullekkin, koska mielelläni tutustuisin heidän tuotantoonsa paremmin.xoxo1 comment: