January 5, 2014

Vuosi 2014 tuo tullessaan suuria muutoksia + 100 lukijaa

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Monen kuukauden ajan olen suunnitellut tätä ja vihdoin on aika kertoa teille lukijoille näistä suurista suunnitelmistani koskien tätä blogia. Lip gloss and lollipop ei ole tuntunut pitkään aikaan minulta ja olenkin päättänyt vaihtaa blogin nimeä sekä osoitetta. VVVAIN ja vvvain.blogspot.com tulevat käyttöön tässä kuukauden sisällä siten että nimi vaihtuu ensin ja osoite jonkun aikaa nimen jälkeen. Ilmoittelen muutoksista vielä myöhemminkin, jotta keltään ei jää varmasti ne huomaamatta ja tajuaa vaihtaa osoitteen kirjanmerkkeihinsä yms.
Uusi nimi tuo tietenkin mukanaan myös uuden ulkoasun, jonka toteutus tosin on vielä ihan vaiheessa, koska sitä varten tarvittavat kuvat ovat vasta ajatuksen tasolla. Niistäkin varmasti tulossa juttua myöhemmin.

Nyt vielä tähän postauksen toiseen aiheeseen elikkä siis 100 lukijaa tuli tuossa jossain välissä täyteen enkä ole keksiny vielä mitään jännää sen juhlimiseksi Tarvitsisinkin vähän apua tässä, koska kyllähän sen kunniaksi nyt jotain erikoisempaa pitäisi toteuttaa, kuten esimerkiksi kysymyspostaus tai joku muu tälläinen. Mielelläni kuulisin teidän lukijoiden ideoita tähän sekä tietenkin myös muihinkin postauksiin liittyen!

Niin ja tosiaan kiitoksia, että jaksatte lukea näitä mun juttuja :3
xoxo


2 comments:

  1. todella hyvä blogi ja ihania postauksia :> jatka samaan malliin! :)

    ♥ goldmine-elly.blogspot.com ♥

    ReplyDelete