December 31, 2013

My Christmas

Tässä tälläinen sekava kuvaoksennus joulustani. Osa kuvista on Instagramistani; älkää antako sen häiritä liiaksi.


Tampereen Joulutori oli kaunista katseltavaa varsinkin yöaikaan lumen vähäisestä määrästä huolimatta ja se auttoi kasvattamaan joulufiilistäni, vaikka ei se tänäkään vuonna huipussaan ollut.

Asuni koulumme vuotuiseen puurojuhlaan.


Satuin voittamaan konvehtirasian puurojuhlan arvonnasta.
Portaissa olleen ihmisjoukon ja kenkävalintani takia menin hakemaan palkintoni hissillä. Ei se tainnu olla muiden mielestä mitenkään näyttävä sisääntulo, mut kyl se ihan hauskalta tuntu.

Perjantaina 21.12 lähdin yöjunalla kohti Sodankylää. Ei ollu mikään mukavin matka, koska multa sattu loppumaan akku kännykästä sekä läppäristä, joten ei ollu loppumatkaksi viihdykettä. Koitin siinä sitten nukkua ja Rovaniemen rautatieasemalla sain onneksi ladattua akut täyteen ennen linja-automatkaa Sodankylään.

Linja-auto oli ihan täynnä, mutta sain silti mahdutettua läppärin syliini ja katsoin Rautarouvan. Olisi varmaan pitänyt katsoa se suomenkielisillä tekstityksillä, jotta olisin ymmärtänyt Margaret Thatcherin elämäntarinan paremmin :/

Joulumieltä kohottamaan tein jouluvaginan, jonka sitten söin suihini. 

Tänä vuonna meillä oli pitkästä aikaa oikea kuusi koristamassa olohuoneen nurkkaa, koska pikkuveljeni oli sellaisen tahtonut. Kuusi tosin ei nurkastaan tykännyt ja koitti päästä sieltä pois kaatumalla koiran päälle.

Jouluaattona meillä kävi tänäkin vuonna Joulupukki ja sain ihmeen paljon lahjoja, vaikka en varsinaisesti mitään ollutkaan toivonut.
Viikko Sodankylässä meni koomatessa enkä näin suoraan sanottuna saanut tehtyä mitään. Piti kyl nähdä kavereita, mutta se sitten vähän jäi.

Vietettyäni viikon Sodankylässä lähdin kohti etelää ja takaisin sivistyksen pariin. 
Aiemmin samalla viikolla katsoin ensimmäistä kertaa Itse Ilkimys 2, mutta tässäkään tapauksessa jatko-osa ei ole edeltäjäänsä parempi. Junassa katsoin ensimmäisen osan pitkästä aikaa uudestaan ja opin etten nuku enää missään istuvaltani, koska pikkusiskoni ottama kuva kertoi minulle karun totuuden siitä kuinka kamalalta näytän nukkuessani kyseisessä asennossa.
.

Seuraavaksi onkin edessä uusivuosi. Suunnitelmissa on etkoilla kavereideni kanssa luonani ja suunnata sen jälkeen baariin sekä todennäköisesti valvoa koko yö. Aiempina vuosina olen viettänyt uudenvuoden ihan erilailla, joten saa nyt nähä mitä tästäkin tulee.xoxoNo comments:

Post a Comment