October 10, 2013

Sonyan synttärit - juhlintaa kolmelle päivälle

Sonya täysi-ikäistyi viikko jälkeeni ja sitä tuli juhlittua kolmeen kertaan: 
28.7 Helsingin Tigerissa Sonyan ja Sonyan äidin kanssa, 3.8 Sonyan prinsessabileissä sekä 4.8 Helsingin dtm:ssä. 
Oma suosikkini näistä taisi olla varsinaisena juhlapäivänä tapahtunut biletys Tigerissa, jossa vaan tanssittiin monta tuntia putkeen Rihannan after partyissa, mutta en siis sano etteikö muinakin päivinä olisi ollut kivaa.:)


Melkein viikko varsinaisen syntymäpäivän jälkeen oli tosiaan prinsessabileet, joissa oli teemana (yllätys, yllätys) prinsessat ja pukukoodi oli sen mukainen. Omasta vaatekaapistani ei oikein löydy mitään teemaan sopivaa, mutta kehittelin parhaani mukaan itselleni prinsessalookin.

Omnom siellä oli kahta erilaista kakkua ja olin taivaassa! 

Tämän näköisenä tuli juhlittua dtm:ssä.
Loukkasin kuulemma jotain ulkomaalaista vanhempaa miestä tanssimalla ja pitämällä hauskaa, koska koppalakkini teki minusta hänen mukaansa natsin. Jos kuitenki laitettais faktat kuntoon ennen tuollasia syytöksiä!
Pakko muuten kertoa tähän samaan vielä eräästä illasta Tampereella, jolloin koppalakkini teki meistä juutalaisia. Koittaisivat nyt päättää, mitä me oikein ollaan :D


Ps. Tajusin vasta tätä postausta tehdessä ettei mulla tullu otettua kuvaa itse synttärisankarista, hups ^^' Ehkä sit ens kerralla!xoxoNo comments:

Post a Comment