October 9, 2013

Sodankylä

Pihtiputaalta matkustin nuorimman pikkusiskoni kanssa äidin luo Sodankylään ja näin suoraan sanottuna mulla ei tullut tehtyä siellä hirveästi mitään erikoista, joten kuvia tuli napsittua vähän eikä näistä saa valitettavasti koottua mitään kovin järkevää postausta.

Uusille lukijoille tiedoksi, että asuin tosiaan ennen Tampereelle muuttoani Sodankylässä ja äidin luota on lähimpään kauppaan sellaset ihanat 42 kilometria eli aika korvessa tuli asuttua.

Entinen tietokoneeni päätti sanoa sopimuksen irti, joten mulle piti hankkia uusi ja osaksi sen takia jouduin poimimaan hilloja. Onneksi se ei kuitenkaan ollut niin kamalaa, mitä odotin ja selvisin siitä hengissä :D

 
Toisaalta en tykkää viettää aikaa Sodankylässä ollenkaan, mutta toisaalta siellä taas on ihan mukavaa ja jos vähän jaksaa lähteä kiertämään luonnossa, saa helposti napsittua kivoja kuvia :) Viikon jälkeen alkaa kyl viimeistään tympimään koko paikka.

Oi niitä aikoja, kun asu paikassa, jossa oli oma ranta. Harmi vaan ettei Lapin kesät ole siitä lämpimimmästä päästä, joten ei tullut rantaa hirveästi käytettyä!


Sodankylässä mulla tulee käytyä aina pari kertaa vuodessa perheen luona ja mahdollisuuksien mukaan tapaan myös vanhoja kavereita. Seuraava reissu tulee olemaan jouluna ja toivon, että pääsen sillon pikkusisarruksieni joulujuhlaan :)xoxo


No comments:

Post a Comment