September 10, 2013

Pihtipudas part 1

Täällä taas ja aika ottaa itseäni niskasta tämän bloggaamisen suhteen! Myönnän olleeni ensin vain laiska, mutta koulujen alettua tuli kaikkea muuta tekemistä ja viimeiset pari viikkoa nettini oli epäkunnossa. Nyt kaikki kuitenkin toimii taas ja on aika päivittää tänne kaikkea heinäkuusta lähtien. Jotkut voi ajatella, että on todella myöhästä alkaa päivittämään blogiin kesän juttuja tässä vaiheessa, mutta haluan laittaa kesällä ottamiani kuvia jonnekkin ja kesää on aina mukava muistella. :)

Priden jälkeen suuntasin Tampereen kautta Pihtiputaalle, jossa oli käymässä myös kolme pikkusisarrustani Sodankylästä. Isin yksiö tuntu kieltämättä hieman ahtaalta, kun siellä oli itseni lisäksi 5 henkeä, välillä 6. Onneksi pihalla oli asuntovaunu, joten kaikkien ei tarvinnut nukkua sisällä.
Vähän hävettää myöntää, mutta kävin uimassa ensimmäistä kertaa tänä kesänä vasta heinäkuussa. Tampereella ollessa ei ollut innostanut yhtään lähteä käymään rannalla, mutta Pihtiputaalla kävin uimassa pikkusisarruksieni kanssa pariin otteeseen. Rannalla tuli kyllä käytyä useampaan otteeseen, mutta muilla kerroilla päädyin vain katsomaan sivusta ja kuvamaan.

xoxo


No comments:

Post a Comment