July 7, 2013

Helsinki Pride 2013


Multa meinasi jäädä Pride kokonaan välistä, kun enon häät sattuivat samalle viikonlopulle, mutta hyvänä sukulaisena jätin ne väliin :D Olin suunnitellut tätä reissua jo parin vuoden ajan, joten en antanut minkään estää matkaani!

 En nyt muista sainko ensimmäisen uuden 5 euron setelini kaupasta vai linja-auton kuskilta, mutta jännää se oli silti!

Osasin pakata kerrankin vähän tavaraa, koska yleensä mulla on mukana vähintään puolet mun omaisuudesta.

Tälläkin Helsingin reissulla yövyin Jonnan ja Jessican luona. Tosiaan olin koko viikonlopun Helsingissä ja perjantaina mentiin porukalla viettämään iltaa Kaivopuistoon.

Nomnom <3 

Rakastuin tuohon pyörään, vaikka sillä oliki vähän epämukava ajaa!

 Mun oli pakko päästä käymään puistossa olevan mäen päällä ja illan edetessä innostuttiin laskemaan sieltä mäkeä pyörillä :D

 Puistossa oli samaan aikaan Priden Naistenbileet ja toivottiin musiikin kuuluvan tuohon meijän valloittamalle paikalle asti, mutta ei me kuultu paljon mitään :<

Seuraavana aamuna herääminen ei ollut kivaa, mutta pakko se oli alkaa valmistautumaan pienestä päänsärystä ja heikotuksesta huolimatta. 
Meinattiin myöhästyä kulkueen alusta, kun ratikka ei päässy kulkemaan väärin parkeeratun auton takia. Auto otti vähän damagea ja matka pääsi jatkumaan.

 Lähestyttiin Senaatintoria. Tiedettiin olevamme oikeassa paikassa värikkään väen ja musiikin takia.

 Kulkueen lähtö oli ilmeisesti viivästynyt ja kerettiin hyvin paikalle. Kauaa ei tarvinnut yleisössä seisoa, kun bongasin sieltä tuttuja ja lähdin kulkueeseen mukaan :) 

 Kulkueen mieleenpainuvin hetki. Laitto kyl miettimään!

 Kulkueen jälkeen oli luvassa Puistojuhla, jossa jouduin liikkumaan porukasta toiseen, koska siellä oli aika paljon tuttuja.

 Toivoinki törmääväni Ragnariin, mutta tää kyl ylitti mun odotukset täysin!

Pakko muuten tässä välissä mainita, että bongattiin puistosta myös Tanja, jonka juttusille uskaltauduttiin pienestä panikoimisesta huolimatta. Laitoin tästä tapaamisesta Twitteriinkin ja Tanja viel vastas mulle! :3

 Saga taiteili pupun mun jalkaan :3 Huomatka myös Roosan tekemä hieno sydän.

Kyseinen tarra koristaa nykyään kännykkäni suojakuorta ja tekee siitä paljon paremmin minulle sopivan. En hirveen kauaa viittiny pitää sitä tuossa mun hameen etumuksessa, koska enhän mä sentään niin epätoivonen ole.

Oli kiva päästä näkemään tuttuja pitkästä aikaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Viikonloppu oli muutenkin ihan onnistunut, vaikka la-su yö ei mennytkään yhtään suunnitelmien mukaan. Näin kuitenkin vilaukselta Johanna Tukiaisen Helsingin yössä, joten ei se mitään. En tiedä olenko kertonut tästä asiasta täällä blogin puolella, mutta viime talvena näin Johannan Tampereella ja sain sillon halinkin. Vielä pitäs päästä näkemään Johannan esitys. 


Lauantaina tarttu mukaan vähän kaikenlaista.

Voin luvata, että muhun voi törmätä Helsingissä Priden aikoihin myös ensi vuonna! :)


Postauksen tekeminen vähän viivästyi, koska olen tällä hetkellä käymässä Pihtiputaalla eikä mun oma kone meinaa suostua toimimaan ollenkaan. Paljon mitään postaamisen arvoista täällä ei ole tapahtunut, mutta olen silti napsinut vähän kuvia, joten jonkunlainen postaus tässä parin viikon sisällä on tulossa.


xoxo


8 comments:

 1. Nätti sinä ♡ Äh, oli varmaan siistiä, ens vuonna yritän kyllä päästä mukaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah oon ihan derpderp kummassaki kuvassa :'D mutta kiitos silti

   Delete
 2. Löysin tän blogin vasta ja tykästyin heti! Ihmetyttää vaan että missä kaikki kommentoijat on :< niitä pitäis olla enemmän.
  p.s ai että oot niiin hyvännäkönen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww kiitoksia <3

   Itekkin oon miettiny samaa välillä, mut toisaalta oon kyl itekkin tosi laiska kommentoija ^^'

   Delete
 3. Pööööö c: ei me si nähty Helsingis DDD: en ois kyl varmaan ehtinykkää ku olin kokoajan yhen kaverin kaa tai niil festaril.... mut nähään si ainaki mun paaardeissa c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ei nähty ei, mut tehtiinki Auran kans aika pikalähtö sunnuntaina, ku haluttiin vaan kotiin suihkuun :DD

   Delete
 4. Harmittaa etten ite päässy osallistuun :(
  Pitäs näkyillä kyl kesällä jossai vaihees, ollu ikävä :)
  Ja hitsi oot taas nii hyvännäkösenä et huhhuh!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo tulossa enää Reisjärvelle päin tänä kesänä, mut oon ajatellu kysyä Riinaa ja Nooraa käymään mun luona :)

   Delete