June 24, 2013

Juhannusviikonloppu

Aiempina vuosina olen viettänyt juhannuksen perheen kanssa grillaten, oleillen ja mahdollisesti ollaan käyty katsomassa myös juhannuskokkoa. Tänä vuonna kaikki oli kuitenkin ihan toisin, koska vietin juhannukseni kavereiden kanssa Tampereella sekä Tampereen läheisyydessä.

Perjantaina oli tarkoituksena olla pelkästään kaupungilla Auran kanssa, mutta suunnitelmat muuttuivat melkein heti päästyämme koskenrantaan. Kauaa ei siellä keretty istuskelemaan, kun parin puhelun jälkeen lähdimme kävelemään Särkäniemen parkkipaikalle, jossa meitä odotti kyyti Nokialle. Illanvietto jatkui ja jossain vaiheessa paikka vaihtui Pirkkalaan. Kotiin pääsin nukkumaan joskus neljän ja viiden välillä.

Seuraavana aamuna (joidenkin lähteiden mukaan mun aamu taidetaan laskea jo päiväksi) alkoi valmistautuminen Veeran synttäreille, joita juhlittiin Ylöjärvellä.

Photo by Veera
Oli kivat juhlat ja vaikka aluksi tuntuikin etten jaksa jäädä sinne yöksi, muutin mieleni viime hetkellä enkä kadu päätöstäni kyllä yhtään :) Kuvasta voikin päätellä, että pupuillakin oli ihan villi meno!

Sunnuntaina suuntasin takaisin Tampereelle Veera oppaanani ja ennen kotiin menemistä jäin Veeran seuraksi koskenrantaan. "Saatiin" juttuseuraa jostain hieman kännisestä miehestä, mutta onneks se tajus sitten jossain vaiheessa ettei meillä oikein innostanut puhua sen kanssa.

Kokonaisuudessaan kuitenkin varsin onnistunut viikonloppu!xoxo


No comments:

Post a Comment