May 15, 2013

Kuulumisia & sekalaisia kuvia

Hirveästi en ole tälläisiä postauksia tehnyt eikä mulla nytkään ole mitään kovin erikoista kerrottavaa. Jonkun verran kuitenkin on päässyt kertymään sekalaisia kuvia ja juttuja, joita en ole edes yrittänyt laittaa edellisiin postauksiin, joten päätinkin tunkea ne parhaani mukaan sitten tähän.

----------------------------------------------------------------------------------------

Näin ensimmäisenä voisin kertoa, että olen ollut sinkkuna jo yli kuukauden päivät. Suhde ei yksinkertaisesti enää toiminut, joten melkein 15 kuukauden yhdessäolon jälkeen päädyimme eroamaan yhteisymmärryksessä ja nyt pitäisi enää vaan saada palautettua toistemme tavarat jossain vaiheessa.

----------------------------------------------------------------------------------------

Vedän puoleeni lievästi sanottuna erikoista väkeä, koska tällä lookilla kaupungilla ollessani uskon tuputtajat tulivat juttusille. Olen kuulemma nätti tyttö ja Jumala on hyväksynyt minut! Menin vähän lukkoon siinä tilanteessa ja halusin vaan äkkiä pois, mut seuraavalla kerralla aijon kyl vastata niille jotain tosi miehisellä äänellä.

Tuona päivänä näytin kuulemma 50-luvun kotirouvalta. Alkuun toi voi kuulostaa aika pahalta, mutta sain vielä tarkennukseksi, että just sellaselta, joka kuksii puutarhuria miehen ollessa töissä. Eikös alakki kuulostamaan heti paljon paremmalta? ;D

Ylläolevista kuvista näkeekin, että peruukki on ollut taas käytössä. Jos en ole käyttänyt peruukkia, olen kulkenut pipo päässä (muutamaa poikkeuspäivää lukuunottamatta) ja tämä johtuukin ihan siitä, että en ole ollut pitkään aikaan tyytyväinen hiuksiini. Apu on onneksi lähellä, sillä tänä viikonloppuna menen hiusmalliksi!

----------------------------------------------------------------------------------------

10.5. Pidin uuden asuntoni tuparit, joista käytettiin mm. nimityksiä "uuden seksiluolan avajaiset" sekä "megaorgiot". Itse en ala kertoilemaan niistä sen enempää, mutta kiinnostuneet voivat käydä lukemassa Tiian niistä tekemän postauksen TÄÄLTÄ :)

----------------------------------------------------------------------------------------

Tähän loppuun vielä vähän juttua koskien paria edellistä postaustani.
Lisäsin yhden kännykkäni kätköistä löytämäni kuvan vappupostaukseen ja poistin väliaikaisesti postauksen entisestä asunnostani, koska tämä entinen vuokranantajani on taas päässyt vauhtiin syytöksiensä kanssa. Tällä kertaa mua syytetään asunnon hajottamisesta (ei suostu maksamaan takuuvuokraa takasin tämän takia, mut mitään en oo kyl tehny) sekä kunnianloukkauksesta, koska satuin nyt sanomaan häntä pariin otteeseen kusipääksi. Toivotaan nyt, että asia selviää mahdollisimman pian, koska täähän on ihan naurettavaa!


xoxo

No comments:

Post a Comment