March 6, 2013

Wanhojen tanssit

Noniin nyt on munki aika kirjottaa omista wanhoistani tänne blogin puolelle, kun niistäkin on kerennyt vierähtämään jo yli pari viikkoa!

Viime jakso tuli treenattua tansseja ahkerasti (tai noh ainaki melkein) ja 15.2. me sitten yritettiin tansahdella kauniisti ympäri tanssilattioita :) Meillä oli sinä päivänä kokonaisuudessaan kolme esitystä + yksi kenraaliharjoitus ennen viimeistä esitystä.
Olin sopinut Veeran kanssa jo lukion ensimmäisenä vuonna, että tanssimme wanhat yhdessä ja wanhojen päivän aamuna me herättiinkin pirteinä (not) Veeran serkun luota, jonka luokse olimme majoittautuneet edellisenä päivänä. Aamuinen laittautuminen oli enemmän ja vähemmän kaaosta, kun kolme ihmistä hääräs yksiön vessassa ja aika uhkas loppua.. Selvittiin kuitenkin ensimmäiseen esitykseen, joka meillä oli viiden muun parin kanssa eräällä vanhainkodilla.

Koululle päästyämme jouduttiin juoksemaan yhteiskuvaan, jonka sitten pahiksena menin kopioimaan Facebookista. Siinä on kuitenkin vesileima näkyvissä, joten en usko kenenkään pahoittavan mieltään sen käytöstä.

Photo by Nana
Hehkeiden kaverikuvien valioyksilö!

Photo by Anna

Photo by Anna

Photo by Anna

Photo by Anna
Wanhojen päivän asuni, jonka Jonna teki mahdolliseksi :3

Ensimmäisen ja toisen esityksen välissä meillä oli pari tuntia ruokailulle ja valokuvaukselle. Veeran kanssa oltiin ovelia ja palkattiin Anna kuvaamaan meitä (palkkana toimi meidän ihana seuramme), joten ei tarvinnut sitten maksaa pientä omaisuutta niistä koulun hankkiman valokuvaajan otoksista!

Photo by Mikko
Hehkeitä neitokaisia tyttöjen pukuhuoneessa.

Ylläoleva kuva on otettu toisella parin tunnnin tauolla, joka oli varattu wanhojen ruokailulle. Veeran kanssa säästettiin siinäkin ja käytiin yksinkertasesti syömässä Subwayssa :D Loppuaika sitten vaan hengattiin ja valmistauduttiin esiintymään kotiväelle.

Viimeinen esitys meni hyvin siihen nähden, kuinka väsyneitä kaikki oli ja kuinka perseelleen meitä säestänyt orkesteri soitti (tanssittiin ensimmäistä kertaa heidän säestyksellä esitystä edeltävässä kenraaliharjoituksessa, joten oli hieman haastavaa alkaa siinä vaiheessa muuttamaan tanssien tempoa yms.). Mun tanssimista katsomaan oli tullu isosiskoni Jenna, jonka kyydillä päästiin sitten esityksen jälkeen mun luokse valmistautumaan jatkoille.

Pahoittelen muuten ettei mulla ole yhtään kuvia esityksistä, mutta te varmaan voitte käyttää ihan mielikuvitustanne, joten ei niitä kuvia tarvita ollenkaan ;)

Lepopäivä a.k.a. krapulapäivä:

Wanhojen jatkot meni railakkaasti ja seuraavan päivän pyhitin löhöämiselle, syömiselle ja leffojen katsomiselle. Veeran kanssa kerettiin katsoa Prinsessa ja sammakko (Veera siis oli tosiaan mun luona yötä) ennenkä Veera joutui lähtemään. Jennakin tuli vielä käymään luonani ja katsottiin sitten Joutsenprinsessa, kun en sitä Veeran kanssa kerennyt katsomaan :)

xoxo


No comments:

Post a Comment