January 11, 2013

Uusivuosi 2013

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, olimme Valttterin kanssa Sodankylässä melkein koko loman, joten myös uusivuosi tuli vietettyä siellä!

Alkuilta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan minun osaltani, koska ei tuntunut ollenkaan uudeltavuodelta, pääkipu vaivasi ja oli muutenkin vähän outo olo.. Halusin vaan olla omissa oloissani enkä puhua kenellekkään! Kaiken lisäks mun kameralla ei saa hääppösiä kuvia hämärässä/pimeässä, joten tuntui siltä etten sais otettua edes yhtään kunnon kuvia sinä iltana.. Joitain kuvia silti siinä napsin ja vaikka osa onkin hienoja vain tällein muokkaamisen jälkeen, oon tyytyväinen illan kuvasaldoon :)

Alkuperäinen versio postauksen ensimmäisestä kuvasta:


Halusin laittaa tänne blogin puolelle myös tämän alkuperäisen version, koska tykkään siitäkin todella paljon :) Tälläsenään se ei olis sopinu nuitten muiden kuvian kanssa, joten piti muokata tästäkin sitten toinen versio ihan vaan tätä postausta varten!

Ps. Pahoittelut tästä lomakuvien vähäisestä määrästä.. En jaksanut paljoa hillua kameran kanssa, kun Sodankylässä tuli pimeä niin nopeasti ja mulla tuli muutenkin oltua suurin osa lomasta tyyliin verkkareissa ja ilman meikkiä, joten en myöskään mitään asukuvia alkanut ottamaan :D 
Saitte varmasti todella ihanan mielikuvan tästä mun hehkeästä lomalookista, joten siihen onkin sit tosi hyvä lopettaa tämä postaus! ;)


xoxo


2 comments: